Omega-3 Mini Gels 500 mg Softgels

Omega-3 500 mg

  • Të distiluara në nivel molekular
  • Suport kardiovaskular
  • 180 EPA / 120 DHA
  • Kapsula të vogla dhe të lehta për tu përtypur.

Cilësia e këtij vaji peshku natyral është në nivel të lartë, me standarte strikte të kontrolluara, i testuar dhe pa praninë e dëmshme të ndotësve industrial si PCB, dioksina, mërkur dhe metale të tjera të rënda.

Përdorimi: Merrni 2 kapsula 1-3 herë në ditë të shoqëruara me ushqim.

Paketimi: 90 kapsula të vogla xhelatinoze