PROPOLAID VaporPatch

Propolaid VaporPatch është ngjitëse praktike me përmbajtje vajrash esencial balsamik, propolis dhe mente që ndihmojnë në lirimin e rrugëve të frymëmarrjes.

Indikacionet:

Bllokim i rrugëve të frymëmarrjes
Kollë dhe dhimbje fyti
Gjendje gripale
Përdorimi: Vendoset mbi rroba 30 cm larg fytyrës. Efekti zgjat 8 orë.
Nuk rekomandohet tek fëmijët nën 3 vjeç.