Propolgola Spray Forte

Propolgola Spray Forte është suplement ushqimor 100 % natyral, me bazë ekstraktin e propolisit në solucion hidroalkoolik dhe vajin esencial të mentes. Vaji esencial i mentes ndihmon në mirëfuksionimin e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes. Propolisi prodhohet nga bletët për të mbrojtur embrionin nga sëmundjet që shkaktohen nga insektet, bakteret dhe kërpudhat.

Perdorimi: Këshillohen 4-5 sprucime në ditë. Të aplikohet direkt në kavitetin e gojës.
Të tundet mirë para përdorimit.

Prezenca e sedimentit tregon që produkti është natyral dhe cilësor.