Propolgola Spray Menta

PropolGola spray Menta është suplement ushqimor 100 % natyral, me bazë ekstraktin e propolisit në solucion hidroalkoolik dhe vajin esencial të mentes. Vaji esencial i mentes ndihmon në mirëfuksionimin e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

Perdorimi: Këshillohen 4-5 sprucime në ditë. Të aplikohet direkt në kavitetin e gojës.
Të tundet mirë para përdorimit.