Radiant Firming Tonic

Tonik rifreskues fytyre për lëkurë të thatë. Rifreskon lëkurën pas pastrimit me kremin pastrues të lehtë (Mild Creamy Cleanser).  Me përmbajtje kolagjeni i cili mundëson hidratimin e lëkurës.

Ofrohet në sasinë 200ml dhe 500ml.