Soft: smooth+

Locion trupi me komponentë hidratues dhe zbutës lëkure . Ekstraktet bimore zviceriane janë ideal për të parandaluar shenjat e para të plakjes së parakohshme të lëkurës.

Category:

Description

Locion trupi me komponentë hidratues dhe zbutës lëkure . Ekstraktet bimore zviceriane janë ideal për të parandaluar shenjat e para të plakjes së parakohshme të lëkurës dhe njëkohësisht arrin një efekt kujdesi intensiv . Elastik e dhe shpërthyese me aftësi ripërtëritëse, lëkura nxjerr në pah anën e saj më të bukur. Me ndihmën e kombinimit të balancuar dhe komponentëve kujdesës.Lëkura merr e merr veten ditë pas dite dhe ndihet e butë dhe e qetë.

Substancat me aktive : 

+ ekstrakti Edelweiss nga Alpet Zviceriane, cilësi e pastër organike , çertifikuar nga Ecocert, + ekstraktin e gjethes së hollë të diellit nga alpet zviceriane , + bazë sakaridesh, pentavitin, + gjalp shea, +allantoin.

Efekte dhe vecori specifike :

+ mbrojtje e shumëfishtë për të vonuar shenjat e plakjes së parakohshme me anë të interceptorëve radikal dhe për të përmirësuar sintezën e kolagjenit, + forcon indet, + nxit ndërtimin e qelizave dhe formimin e qelizave, + antimikrobial, qetësues + hidratues dhe detyrues lagështie, + zbutës lëkure, qetësues lëkure.

Aplikimi :
Me shumë qetësi dhe butësi apliko këtë locion në të gjithë trupin.Një ndjesi kënaqësie arrihet veçanërisht nëse kjo kohë i kushtohet këtij rituali kujdesi. Nëse ndihesh rehat me produktet e tua kjo luan një rol kryesor. Ndërkohë janë substancat aktive dhe besimi në markë që fillimisht ju bind , është ndjenja juaj personale dhe qëndriomi juaj ndaj jetës që i shoqëron të gjitha ritualet e përditshme të pastrimit dhe kujdesit. Ekstraktet bimore zviceriane i japin trupit një shkallë pastërtie , e cila është ruajtur nga bota e pasur malore. Në mënyrë që të mbetet kështu , kozmetika inpira: ka vendosur suisse absolue , në favor të substancave aktive të cilësisë së pastër organike të cilat janë çertifikuar me vulën e Ecocert-it.