Soothing Gel Toner

Toneri xhel qetesues mund te beje me shume se nje Tonik klasik fytyre.Toner xheli qetesues perbehet nga substanca aktive qetesuese me baze bimore.Lageshtia e cila gjendet ne te,rrit funksionin mbrojtes te lekures dhe menjehere zhduk ndjesine e lekures delikate dhe te tensionuar.Me permbajtje komplekse te ndjeshme dhe aloe vera.