Sun Shield SPF 50

Mbrojtësi  ndaj  diellit  me  filtrat  e  tij   super  të  fortë ndaj diellit shumë  të  lartë , mbron   lëkurën  nga  hiper   pigmentet  e  padëshirueshme. Një  avantazh  tjetër  është   edhe   përhapja shumë   e   lehtë. Aplikim  i  bollshëm   i   mbrojtësit   të   diellit   me  SPF  50   rekomandohet  për  tipe  të   lëkurës:  shumë  të  bardhë, me  shumë  quka(njolla  pigmentale), tipa  me  flokë  bjondë  ose  të  kuq  dhe  sy  të  celët. Aplikoni  mbrojtësin   ndaj   diellit   në  fytyrë  dhe  trup  për  30   minuta   para  ekspozimit   në  diell.