TRIDERM ALFA – rich cream base

Krem baze i pasur me fraksione lipidike, ka efekt hidratues dhe garanton zbutje te lekures. Riekuilibron funksionin barriere te shtreses korneale. Ideal ne sezonin e dimrit dhe si produkt mbajtes ne format me rezistente te dermatitit atopik . Permban glicerine.

Weight : 0.45 kg