CALCIUMVITAC 260mg/500 mg x 10 tableta eferveshent

€0.00
(kalcium+vitamine C). Rekomandohet per personat qe kane mungese te kalciumit dhe vitamines C ne organizem.
Disponibiliteti: Nuk ka gjendje te disponueshme
SKU: 0-1363
(kalcium+vitamine C). Rekomandohet per personat qe kane mungese te kalciumit dhe vitamines C ne organizem.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.