Ankle Support Elastic (Kaviljer elastik)

1 420 Lekë
Kaviljer elastik me thember jashte. Komod per tu mbajtur veshur gjate dites dhe nates.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 1222
Kaviljer elastik me thember jashte. Komod per tu mbajtur veshur gjate dites dhe nates.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI FARMATECHTirane0692075901
Specifikime
Sipas Linjave John
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.