SEPTANAZAL CHILDREN 0.5mg/50mg/ml x 10 ml

€0.00
(ksilometazoline/dekspantenol). Spraj per hundet per femije me veti dekongjestante. Zhbllokon hundet e bllokura dhe ndihmon ne rigjenerimin e mukozave te hundes.
Disponibiliteti: Nuk ka gjendje te disponueshme
SKU: 0-2972
(ksilometazoline/dekspantenol). Spraj per hundet per femije me veti dekongjestante. Zhbllokon hundet e bllokura dhe ndihmon ne rigjenerimin e mukozave te hundes.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.