Rigenforte Lozione Urto

Locion hidroalkolik, pjese e trajtimit Rigenforte, e pasur me perberes ushqyes, tonifikues dhe forcues per floket dhe rrenjen e tyre.
Disponibiliteti: Ne gjendje

E studiuar për të parandaluar dobësimin ose rënien e përkohshme të flokëve.
Aplikimi i Lozione Urto Rigenforte dhe masazhi kutan bashkëveprojnë për të parandaluar fazën fillestare të dobësimit të flokëve dhe favorizojnë funksionet fiziologjike të lëkurës së kokës.

Përdorimi: Aplikoni produktin tek skalpi dhe masazhojeni me krëhër gjatë gjithë gjatësisë së flokut, pastaj me majat e gishtave vazhdoni masazhin tek skalpi, derisa locioni të përthithet plotësisht. Mos e shpërlani. Produkti i lë flokët të pastër dhe me aromë të mirë. Falë paketimit praktik, produkti mund të shpërndahet në mënyre uniforme, ose të përdorni më shumë aty ku keni nevojë.

Paketimi: 12 flakon x 10 ml

Biotinax

Mentol

Kafeinë

Diamino Pirimidina

Pantenol

Vitaminë E

Vitaminë F

Qeliza staminale

Nuk përmban: Parabene, parfum, SLS, SLES

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.