Mosquito Block Forte Spray

1 150 Lekë
Locion ne forme spraj i cili fale vajrave esencial dhe vetive te N-dietil-mtoluamide mban larg te gjitha llojet e mushkonjave.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Përdorimi: Aplikoni locionin në të gjitha pjesët e trupit të ekspozuara, si duart, krahët, këmbët.

Paketimi: 100 ml

Toluamide

Limon

Trumzë

Kamomil

Glicerol

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.