Magtein™ Veg Capsules

€57.67
• Suport konjitiv • L-treonat magnezi • Suport per memorien dhe të mësuarin
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 11820

Magnezi është një mineral esencial i mirënjohur për rolin e tij në sistemin skeletor dhe nervor. Studimet e fundit kanë treguar që është gjithashtu një përbërës esencial për shëndetin dhe mirëqenien e trurit dhe funksionet konjitive, pasi mirëmban densitetin dhe stabilitetin e sinapseve te neuroneve. Megjithatë shumica e formave të magnezit nuk përthithen me lehtësi nga sistemi nervor. Magtein™ është një formë e patentuar e magnezit që kalon barrierën gjak-tru për përdorimin e tij ne tru. Studimet laboratorike tregojnë që Magtein ofron suport për shëndetin e trurit dhe mund të lehtësojë të mësuarin dhe të përforcojë memorien, si dhe gjithashtu ndihmon në qetësimin e gjendjes emocionale.

Përdorimi: 3 kapsula në ditë mundësisht në doza të ndara. (1 kapsulë gjatë ditës, e preferueshme pas drekës (14:00-16:00) dhe 2 kapsula 1 orë para gjumit)

Paketimi: 90 kapsula

Përbërësit:

Magnez nga 2,000 mg Magtein™ L-Treonat Magnezi) 144 mg 34%

Magtein™ (L-Treonat Magnezi) 2 g (2,000 mg) *

Përbërës të tjerë: Hipromelozë (kapsulë celuloze), miell orizi, acid stearik (origjinë bimore) dhe dioksid silikoni.

Specifikime
Sipas LinjaveNOW
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.