DUOVIT

€0.00
Multivitamine e pasur me 11 vitamina dhe 8 minerale te rendesishme per organizmin. Tabletat e kuqe permbajne vitaminat, ndersa ato blu mineralet. Rekomandohet te perdoret ne rast te rritjes se nevojes se organizmit per vitamina. Paketimi: 40 tableta
Disponibiliteti: Nuk ka gjendje te disponueshme
SKU: 0-1376
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.