No Dol TraumGel

No Dol TraumGel eshte nje produkt per trajtimin lokal te enjtjeve si pasoje nga goditje, hematoma, trauma ose plage.
Disponibiliteti: Ne gjendje

No Dol TraumGel është një produkt për trajtimin lokal të ënjtjeve si pasojë nga goditje, hematoma, trauma ose plagë. No Dol TraumGel është një xhel i bazuar në ekstrakte bimore si Artiglio del diabolo, Arnica montana, Escin dhe Mentol, i dobishëm për lehtësimin e dhimbjeve artikulare dhe muskulare dhe për të reduktuar (përmes veprimit të mentolit dhe escina) ënjtjet dhe edemat.

Përdorimi: Aplikoni kremin në nivel lokal, me masazh të lehtë, në zonat e trupit të prekura 1-3 herë në ditë.

Paketimi: 50 ml

Arnica

Mentol

Escina

Artiglio Del Diavolo

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, konservantë, paraben.

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.