Padella

€5.51
Padele per te mbledhur urinen dhe fecet. I pershtatshem per personat te cilet nuk mund te ngrihen nga krevati per te shkuar ne tualet.
Availability: In stock
SKU: 0209
Padele per te mbledhur urinen dhe fecet. I pershtatshem per personat te cilet nuk mund te ngrihen nga krevati per te shkuar ne tualet.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI EURO SP.USHTARAK Tirane Tirane SPITALI USHTARAK LAPRAKE0699100137
FARMACI FARMATECHTirane0692075901
FARMACI HOBDARITirane042233183
Farmaci Medic ALLagja Pavarsia_Vlore0693756511 , 0692020213
Products specifications
Sipas Linjave PIC
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.