ERGODYNAMIC S-M-L CRUTCHES (Paterica)

6 100 Lekë
Paterica ergodinamike, shume praktike per perdorim te perditshem.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 2977

- Amortizon levizjet duke parandaluar keshtu demtimet ne nyje (kyc, berryl dhe shpatull).

- E pershtatshme per te gjithe personat qe e kane patericen pjese te pandashme te perditshmerise se tyre.

- Shume e lehte: 612 gram.

- E pershtatshme per te gjitha moshat dhe gjinite.

- Maksimumi i peshes qe mban: 130 kg

- Lartesia normale: 735mm- 985mm

- Ka 12 pozicione te ndryshme lartesie, me largesi 25mm nga njera tjetra.

- Mbajtesja e dorezes ka nje trashesi 32mm dhe mund te zevendesohet.

- Ka nje mbeshtetese te zona e parakrahut, te zevendesueshme.

- Material alumini i cilesise se larte.

- E disponueshme ne 3 ngjyra.

- E disponueshme ne 3 madhesi, per tu pershtatur me cdo morfologji trupore (S, M, L).

Masa S - rekomandohet per persona me peshe trupore deri ne 60kg.

Masa M - rekomandohet per persona me peshe trupore midis 60-75 kg.

Masa L - rekomandohet per persona me peshe mbi 75 kg.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Specifikime
Sipas LinjaveFDI
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.