Rollator With 4 Wheels (Paterica me 4 rrota)

€155.12
Paterice mbeshtetese me 4 rrota, me frena dhe nje shporte per te vendosur gjera. Lartesia pershtatet sipas nevojes.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 1851
Paterice mbeshtetese me 4 rrota, me frena dhe nje shporte per te vendosur gjera. Lartesia pershtatet sipas nevojes.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Specifikime
Sipas LinjaveJohn
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.