OPTI-COMFORT PREMIUM (Paterica)

€32.40
Paterice me pjesen e dorezes te gjere, e pershtatshme per personat qe kane per te perdorur paterica per nje kohe relativisht te gjate.
Availability: In stock
SKU: 2975

- Fale dorezes Premium, me trashesi te dyfishte dhe te zevendesueshme minimizon dhimbjen e kyceve.

- Shume e lehte (peshon 510 gram).

- Praktike per perdorim te perditshem.

- E pershtatshme per te gjitha moshat dhe gjinite.

- Maksimumi i peshes qe mban: 130 kg

- Lartesia normale: 675mm- 970mm

- Ka 14 pozicione te ndryshme lartesie, me largesi 25mm nga njera tjetra.

- Mbajtesja e dorezes mund te zevendesohet.

- Ka nje mbeshtetese te zona e parakrahut, te zevendesueshme.

- Material alumini i cilesise se larte.

- E disponueshme ne disa ngjyra.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Farmaci EldaRruga e Durresit, Pallati nr. 180, H4, TIRANE0692048818 , 042238252
FARMACI FARMATECHTirane0692075901
Products specifications
Sipas Linjave FDI
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.