Wrinkle Rescue Moisturizer

Per lekura qe kane nevoje per mbrojtje nga faktoret mjedisor, tonifikim dhe hidratim, te humbura per shkak te procesit te plakjes.
Disponibiliteti: Ne gjendje
  • Sepilift® DPHP dhe LanablueTM të testuara klinikisht që tonifikojnë lëkurën e plakur
  • Për lëkura që kanë nevojë për mbrojtje nga faktorët mjedisor, tonifikim dhe hidratim, të humbura për shkak të procesit të plakjes.

Wrinkle Rescue™ është i formuluar me 1% Sepilift® DPHP i cili hidraton dhe redukton pamjen e rrudhave në mënyrë që të rikthejë vitalitetin e lëkurës brenda një periudhe 4-6 javore. Formula përvec Sepilift® DPHP dhe LanablueTM, një ektrakt nga algat blu dhe jeshile, kombinon dhe Karnosinën me Kolagjenin për të rikthyer tonusin e humbur të lëkurës tuaj.

Përdorimi: Pas pastrimit të lëkurës, aplikoni një sasi të vogël nga kremi në fytyrë dhe qafë. Për rezultate optimale përdoreni në mëngjes dhe në mbrëmje.

Paketimi: 57 g

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.