PREZERVATIV CONTROL FORTE x 12

€4.86
Me shume trashesi dhe me shume rezistence.
Availability: In stock
SKU: 9927

Paketimi: 12 cope

Materiali: Latex natyral

Ngjyra:  E tejdukshme

Lubrifikanti: Standart, me baze silikoni

Karakteristika: Me shume trashesi

Efekti: Me shume rezistence

Forma: Anatomike, e pershtatshme

Trashesia: 0.090 mm

Gjatesia: 190 mm

Gjeresia: 54 mm

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI VALBONATirane0692113487
FARMACI HOTI TIRANEKamez TIRANE0692130473
FARMACI FLORATirane0682065190
FARMACI RRAPOTIRANE0696368479
Products specifications
Sipas Linjave Control Condoms
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.