PREZERVATIV CONTROL NATURE x 6

€2.84
Kenaqesi natyrale. Fale formes ergonomike garanton nivel te larte fleksibiliteti dhe komforti.
Availability: In stock
SKU: 9916

Paketimi: 6 cope

Materiali: Latex natyral

Ngjyra: E tejdukshme

Lubrifikanti: Standarte, me baze silikoni

Forma: Anatomike, e pershtatshme

Trashesia: 0.070 mm

Gjatesia: 190 mm

Gjeresia: 54 mm

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Farmaci Oligerta Kastrioti-SRQender-Sarande692293656
FARMACI VALBONATirane0692113487
FARMACI FATJONA VLOREVLORE0694737049
FARMACI DAJARr. "Andon Zako Cajupi', Tirane04 2222 859 / 0675013331
Products specifications
Sipas Linjave Control Condoms
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.