PREZERVATIV CONTROL NATURE x 12

€4.86
Kenaqesi natyrale. Fale formes ergonomike garanton nivel te larte fleksibiliteti dhe komforti.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 9918

Paketimi: 12 cope

Materiali: Latex natyral

Ngjyra: E tejdukshme

Lubrifikanti: Standarte, me baze silikoni

Forma: Anatomike, e pershtatshme

Trashesia: 0.070 mm

Gjatesia: 190 mm

Gjeresia: 54 mm

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Farmaci Urgjenca Dr(Ilda Babamusta)Durres Lagj. nr8, Rr. Aleksander Goga0692721401
FARMACI Jurgen Babamusta_DRDurres052237386 / 0692126053
FARMACI RRAPOTIRANE0696368479
M & SONS Tirane Tirane Rr. Lord Bajron,Njesia Bashkiake Nr.110677186344 , 0683680681
FARMACI URGJENCA_KOLagjja 4, Rruga Todi Vogli, Pallati 7,Kati I672022901
Specifikime
Sipas Linjave Control Condoms
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.