Diurerbe Forte drink Ananas/ Limone

L1,400

S’ka stok

Out of stock

SKU: 0864

Pershkrimi i produktit

Diurerbe Forte drink me shije Ananasi ose Limoni përmban ekstrakte bimore, Potasium dhe Magnez që favorizojnë drenimin e likideve të tepërta dhe reduktojnë mbajtjen e ujit.

Produkt Vegan

PERDORIMI

Hidhni 20 ml (1 tapë) në një shishe me gjysëm litri ujë dhe pijeni përziejen gjatë ditës. Mund dhe të përdorni 2 bustina gjatë ditës.

PERMBAN

Betula pendula 0,15 g
Betula pubescens 0,15 g
Pilosella e.s. tit. 1% 0,25 g
Verga d’oro estr. hidroglicerik 1/2 0,4 g
Ortosiphon e.s. tit. 0,25% 0,1 g
The verde estr. hidroglicerik 1/2 0,8 g
Ginepro estr. Hidroglicerik 1/2 1,2 g
Frut Ananasi e.f. 0,608 g
Equiseto e.s. 2% 0,05 g
Potasium 300 mg
Magnez 112,5 mg

NUK PERMBAN

Produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

paketimi

500 ml