Selenium 200 mcg Veg Capsules

Out of stock

SKU: 10402

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Seleni është një mineral esencial i cili gjendet tek arrat e brazilit, frutat e detit dhe tek embrioni grurit. Ky mineral është thelbësor për prodhimin e enzimave qelizore si Glutatione dhe përmban më shume se 25 proteina të ndryshme të quajtura selenoproteina, të cilat janë të nevojshme për shumë procese fiziologjike, përfshirë sintezën e ADN dhe shëndetin riprodhues.

permbajtja

Permbajtja Sasia per dozim Sasia % së vlerës ditore
Selen (nga L-Selenometioninë) 200 mcg 364 %

perdorimi

1 kapsulë në ditë gjatë një vakti

Përbërës tjerë: Hipromelozë, miell orizi, acid stearik (origjinë bimore)

paketimi

90 kapsula