Hernia Belt Right (Rrip per hernien)

€29.00
Rrip elastik per hernie me nje mbeshtese e djathte. Material i bute, komfort per diten dhe naten. Nuk pengon levizjet gjate jetes se perditshme. Lehteson dhimbjet. Ngjyra bezhe.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 1210
Rrip elastik per hernie me nje mbeshtese e djathte. Material i bute, komfort per diten dhe naten. Nuk pengon levizjet gjate jetes se perditshme. Lehteson dhimbjet. Ngjyra bezhe.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Specifikime
Sipas LinjaveJohn
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.