Immunilflor Junior Sciroppo

Shurup per femije me baze echinacea, propolis, acerola dhe mjalte manuka.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Shurup për fëmijë me bazë echinacea, propolis, acerola dhe mjaltë manuka. Echinacea dhe acerola forcojnë mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit në ndryshimet sezonale. Përmban 1 bilion fermente probiotike /dozë. 

Përdorimi: Për fëmijët nga 3-8 vjec: 5-10 ml në ditë. Mbi 10 vjec 10-15 ml në ditë. Mund të konsumohet sic është ose të hollohet me pak ujë.

Paketimi: 180 ml

Mjaltë Manuka

750 mg

Echinacea purpurea e.s. tit. 2%

30 mg

Echinacea purpurea e.s. tit. 4%

60 mg

Acerola e.f.

50 mg

Echinacea angustifolia e.s. tit.4%

15 mg

Propolis e.s. tit 12%

120 mg

Fermente probiotike L. casei, L. acidophilus, L. plantarum, Streptococcus thermophilus

1 miliard

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, aroma artificiale, gluten, konservantë.

Produkt Vegjetarian

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.