Spirulina 500 mg Tablets, Organic

Spirulina eshte nje mikroalge blu-jeshile qe permban proteina dhe nutriente te tjere si vitamina, minerale dhe GLA.
Disponibiliteti: Ne gjendje
  • 100% e pastër dhe e pasur me nutrient

Spirulina është një mikroalgë blu-jeshile që përmban proteina dhe nutrientë të tjerë si vitamina, minerale dhe GLA.

Përdorimi: Deri në 6 tableta në ditë.

Paketimi: 100 tableta

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % së vlerës ditore

Kalori

10

 

Totali Karbohidrateve

< 1 g

< 1%*

Proteina

2 g

4%*

Spirulina Organike (Arthrospira platensis)

3 g

*

Përbërës tjerë: Nuk ka.

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.