Aloe Fresh Alito Fresco Spray

Spraj me veprim shume efikas kunder aromes se keqe te gojes. Permban Aloe vera, fara qitro, vaj Tea tree dhe karbosimetilkitozan te cilat neutralizojne bakteret e kavitetit oral.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Përdorimi: 1-2 sprucime brenda gojës.

Paketimi: 15 ml

Aloe Vera

Vaj Tea Tree

Qitro

Xilitol

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.