Propolaid RinoAct

Spraj Nazal ne solucion hidrosalin me Propolis, Aloe, Eukaliptit dhe Pishe.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Spraj Nazal në solucion hidrosalin me Propolis, Aloe, Eukaliptit dhe Pishë, që siguron 4 veprime specifike: Pastrim të hundëve, disinfektues, qetësues dhe balsamik. Propolisi mbron dhe disinfekton hundën dhe rrugët e frymëmarrjes. Aloe Vera ka veti qetësuese, vaji esencial i Eukaliptit dhe Pishës kanë veti balsamike dhe zbutëse tek mukozat.

Përdorimi: 3 ose 4 aplikime në ditë. Mos i shfryni hundët gjatë 10 minutave të para pas aplikimit.

Paketimi: Flakon 20 ml     

Propolis ekstrakt hidroglicerik

0,0065 g

Eukalipt

0,001 g

Ekstrakt i përqëndruar Aloe Vera

0,0025 g

Pishë Siberike

0,0005 g

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, aromë artificiale, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG.

Produkt Vegjetarian

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.