Helioderm

900 Lekë
Suplement ushqyes me baze Aloe vera, Rame, Beta-karoten, Likopene, Coenzime Q10 dhe ekstrakt karote ne gjendje te forcoje mbrojtjen natyrale te lekures kunder rrezeve te demshme te organizmit.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Suplement ushqyes me baze Aloe vera, Rame, Beta-karoten, Likopene, Coenzimë Q10 dhe ekstrakt karote në gjëndje të forcojë mbrojtjen natyrale të lëkurës kundër rrezeve të dëmshme të organizmit. Rrezatimi UVA dhe UVB ndikojnë në nxirjen e lëkurës, por edhe në një prodhim më të lartë të radikaleve të lira, prandaj është e nevojshme që sa herë ekspozoheni në diell të mbroheni.

Përdorimi: 1 kapsulë në ditë, mundësisht me stomakun plot. Në rast ekspozimi të gjatë në diell është e nevojshme që të fillohet përdorimi i Helioderm 3-4 javë para.

Paketimi: 30 kapsula x 350 mg

Beta-karoten total

7,5 mg

Coenzima Q10

10 mg

Karotë e.s.

50 mg

Aloe Vera ekstrakt i përqëndruar .

20 mg

Likopene al 5%

5 mg

Rame

1 mg

Nuk përmban: Aromë artificiale, ngjyrues artificial, konservantë, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Produkt Vegan

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.