Cranberry Cyst

Suplement ushqyes me baze Boronice te kuqe, Ortosiphon, Uva ursina, Verga e Arte dhe ekstrakt Fara Qitro kunder infeksioneve urinare dhe uro-genitale.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Suplement ushqyes me bazë Boronice të kuqe, Ortosiphon, Uva ursina, Verga e Artë dhe ekstrakt Fara Qitro; kundër infeksioneve urinare dhe uro-genitale. Parandalon ngjitjen e E.Colit në rrugët urinare, përmirëson drenimin e likideve dhe mbron rrugët urinare. Proantocianidina (PAC) 40 mg, principi aktiv vegjetal që karakterizon Cranberry-n, shfaq veprim anti-adeziv të baktereve uropathogjene, ul aciditetin e urinës, duke frenuar në këtë mënyrë rritjen bakteriale dhe shfaqen e infeksionit urinar.

Përdorimi: Merrni 2 tableta në ditë, me shumë ujë gjatë ushqimit.

Paketimi: 30 tableta x 750 mg

Boronicë e kuqe e.s. tit. 30%

133,5 mg

Uva ursina e.s. tit. 20%

100 mg

Verga e Artë e.s. 10/1

100 mg

Fara qitro e.s. 4/ 1

100 mg

Ortosifon e.s. tit. 0,2%

100 mg

  

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, Aroma artificiale, konservantë, Gluten, Sheqer.


Produkt
Vegan

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.