Immunilflor Mini Drinks

Suplement ushqyes me baze echinacea, unkaria, vitamine C, zink dhe mjalte Manuka qe fuqizon organizmin dhe rrit imunitetin.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Suplement ushqyes me bazë echinacea, unkaria, vitaminë C, zink dhe mjaltë Manuka, me shije fruta pylli, që fuqizon organizmin, rrit imunitetin, përmirëson gjendjet virale dhe infeksionet.

Echinacea dhe uncaria forcojnë mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit në ndryshimet sezonale. Vitamina C stimulon funksionimin normal të sistemit imunitar. Zinku kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Përmban 2 miliard fermente probiotike/dozë.

Përdorimi: 1 flakon në ditë.

Paketimi: 12 flakon x 15 ml

Mjaltë Manuka

600 mg

Echinacea purpurea e.s. tit. 3%

30 mg

Echinacea purpurea e.s. tit. 4%

120 mg

Vitaminë C

80 mg

Echinacea angustifolia e.s. tit.4%

20 mg

Zink

10 mg

Uncaria e.s. tit. 3%

50 mg

Fermente probiotike L. casei, L. acidophilus, L. plantarum, Streptococcus thermophilus

2 miliard

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, gluten, OMG.

Produkt Vegjetarian

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.