NoDep retard

Suplement ushqyes me baze ekstrakt Erba di San Giovanni (700 mcg ipericine) L-Triptofan, L-Tirosine, L-Fenilalanine, Magnez, Vitamine PP dhe B6 i cili lufton crregullimet e humorit.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Suplement ushqyes me bazë ekstrakt Erba di San Giovanni (700 mcg ipericinë) L-Triptofan, L-Tirosinë, L-Fenilalaninë, Magnez, Vitaminë PP dhe B6 i cili lufton crregullimet e humorit. Një zgjidhje natyrale për mirëqenien mendore dhe emocionale, funksionimin e duhur të funksioneve cerebrale dhe relaksimin në rast stresi dhe gjëndje depresive.
Iperico favorizon humorin. Vitamina B6, Niacina dhe Magnezi favorizojnë funksionet normale psikologjike dhe funksionet e sistemit nervor.

Përdorimi: 1 kapsulë në ditë të shoqëruar me shumë ujë.

Paketimi: 30 kapsula x 728 mg

Iperico e.s. tit. 0,3%

233 mg

L-Triptofan

150 mg

Magnez

56,3 mg

L-Tirosinë

10 mg

L-Fenilalanina

10 mg

Vitaminë PP

8,00 mg

Vitaminë B6

1,4 mg

  

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, aromë artificiale, konservantë, gluten, laktozë, OMG, sheqer

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.