Echinaid Urto

Suplement ushqyes me baze ekstraktet e Echinacea Purpurea, Echinacea Angustifolia, Uncaria Tomentosa, Acerola, Rosa canina dhe vitamine C, i cili mbron organizmin.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Suplement ushqyes me bazë ekstraktet e Echinacea Purpurea, Echinacea Angustifolia, Uncaria Tomentosa, Acerola, Rosa canina dhe vitaminë C, i cili mbron organizmin.
Echinacea, Acerola dhe Uncaria favorizojnë mbrojtjen organike fiziologjike. Rosa Canina ka veprim rigjenerues dhe mbështetës. Vitamina C kontribuon në mirëfunksionimin e sistemit imunitar. Këshillohet përdorimi që nga fillimi i muajve të ftohtë.

Përdorimi: 1 kapsulë në ditë të shoqëruar me shumë ujë, mundësisht ndërmjet vakteve.

Paketimi: 30 kapsula x 520 mg

Echinacea purpurea e.s. tit. 4%

100 mg

Uncaria e.s. tit. 3%

50 mg

Acerola e.s. 25%

50 mg

Rosa canina e.s. 10%

50 mg

Echinacea purpurea e.s. tit. 2%

20 mg

Vitamina C tot.

80 mg

Echinacea angustifolia e.s. tit. 4%

20 mg

    

Nuk përmban: Aroma artificiale, produkte qumështi, gluten, laktozë, konservantë, OMG, sheqer.

Produkt Vegan

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.