GinsengPlus pocket drink

Suplement ushqyes me baze ekstraktet e Ginseng, Cola, Guarana dhe Eleuthero.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Suplement ushqyes me bazë ekstraktet e Ginseng, Cola, Guarana dhe Eleuthero të cilët njihen për vetitë e tyre tonike dhe energjizuese, në gjëndje të reduktojnë simptomat e lodhjes fizike dhe të stimulojnë metabolizmin energjitik të organizmit.

Ginseng, Cola e Guaranà veprojnë në rast lodhje fizike dhe mendore. Eleuthero favorizon memorien dhe funksionet conjitive. Përmban kafeinë (15mg/dozë).

Përdorimi: 1 bustinë në ditë, jo në darkë.

Paketimi: 16 bustina x 10 ml

Ginseng e.f.

900 mg

Guarana e.s. tit. 10%

80 mg

Cola e.s. tit. 10%

70 mg

Eleuthero e.s. tit. 5%

10 mg

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Produkt Vegan

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.