GinsengPlus naturcaps

Suplement ushqyes me baze ekstraktet e Ginseng Korean, siberian, Guarana, Cola, Karnitine, Kreatine, vitamine C dhe E te cilet njihen per vetite e tyre tonike.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Suplement ushqyes me bazë ekstraktet e Ginseng Korean, siberian, Guarana, Cola, Karnitinë, Kreatinë, vitaminë C dhe E të cilët njihen për vetitë e tyre tonike. Ginseng, Cola e Guarana veprojnë në rast lodhje fizike dhe mendore. Eleuthero favorizon memorien dhe funksionet conjitive. Vitamina C kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe plogështisë. Përmban kafeinë (9mg/dozë).

Përdorimi: 2 kapsula në ditë, mundësisht në mëngjes.

Paketimi: 30 kapsula x 530 mg

L-Carnitinë

360 mg

Kreatinë

100 mg

Ginseng e.s. tit.12%

40 mg

Vitaminë C

180 mg

Guarana e.s. tit. 10%

50 mg

Cola fara e.s. tit. 10%

40 mg

Eleuthero e.s. tit. 5%

10 mg

Vitaminë E

10 mg

  

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Produkt Vegan

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.