NO.DOL capsule

Suplement ushqyes me baze Glukozamine, Kondroitine, MSM, Manganese, Artiglio del Diavolo dhe Aloe Barbadensis, i cili favorizon mireqenien e shpindes, artikulacioneve dhe tendinave.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Suplement ushqyes me bazë Glukozaminë, Kondroitinë, MSM, Manganese, Artiglio del Diavolo dhe Aloe Barbadensis, i cili favorizon mirëqënien e shpindës, artikulacioneve dhe tendinave.

Glukozamina dhe Kondroitina janë përbërës të kartilagjeve, Artiglio del diavolo ndihmon në funksionin artikular. Manganezi kontribuon në formimin normal të indit lidhor dhe mirëmbajtjen e kockave.

Përdorimi: 2 kapsula në ditë të shoqëruar me shumë ujë.

Paketimi: 60 tableta x 750 mg

Sulfat Glukosamine

500 mg

Sulfat Kondrotine

200 mg

MSM (Metil Sulfonil Metano)

200 mg

Artiglio del Diavolo

200 mg

Aloe Vera

30 mg

Manganese

10 mg

Nuk përmban: Aromë artificiale, ngjyrues artificial, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.