Pappa Reale 1000

Suplement ushqyes me baze Hekur, dyll blete, Polen, Acerola, Boronice dhe mjalte geshtenje italiane, i cili forcon mbrojtjen imunitare, i jep fuqi organizmit,lufton lodhjen dhe plogeshtine fizike dhe mendore.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Suplement ushqyes me bazë Hekur, dyll blete, Polen, Acerola, Boronicë dhe mjaltë gështenje italiane, i cili forcon mbrojtjen imunitare, i jep fuqi organizmit,lufton lodhjen dhe plogështinë fizike dhe mendore. Një koncentrat i substancave jetësore që veprojnë tek organizmi dhe favorizojnë funksionimin normal të sistemit imunitar, qarkullimin e gjakut dhe tonusin muskular duke stimuluar në këtë mënyrë trupin dhe mëndjen. Doza ditore është e barabartë me 1000 mg dyll blete të freskët pa përfshirë përbërësit e tjerë.

Përdorimi: 1 bustinë në ditë.

Paketimi: 16 bustina x 10 ml

Dyll Blete i liofilizuar

333,3 mg

Dyll Blete i freskët

1000 mg

Hekur

2,8 mg

Boronicë lëng i përqëndruar

250 mg

Polen ekstrakt

100 mg

Acerola

0,1 mg

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Produkt Vegjetarian

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.