Aloe Vera Succo Massima Forza

Suplement ushqyes me baze leng te perqendruar nga tuli i gjetheve Aloe Vera.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Suplement ushqyes me bazë lëng të përqëndruar nga tuli i gjetheve Aloe Vera. Këto gjethe janë pastruar nga lëkura më një proces shumë delikat, i cili eleminon pjesën e jashtme që përmban Aloinë. Lëngu i përqëndruar nga tuli i gjetheve të Aloe vera garanton të gjitha benefitet e kësaj bime dhe favorizon funksionet hepatike dhe detoksifikuese të organizmit.

Aloe Vera nga ESI është lider që nga 1997, i vetmi me principe natyrale (polisaharide) të certifikuara (7000 mg/l) në gjëndje të stimulojnë funksionin e mëlcisë dhe eleminimin e toksinave për detoksifikimin e organizmit.

Paketimi: 1000 ml

Lëng i përqëndruar nga tuli i gjetheve pa lëkurë Aloe Vera

74,85 ml

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.