Erbaven pocket drink

1 300 Lekë
Suplement ushqyes me baze trokserutina dhe ekstraktet e Centella, Betulla, Pilosella, Rusco, Vite rossa dhe leng boronice qe favorizojne drenimin e likideve dhe diurezen e organizmit duke nxitur eleminimin e fryrjes se kembeve.
Disponibiliteti: Nuk ka gjendje te disponueshme
SKU: 2383

Suplement ushqyes me bazë trokserutina dhe ekstraktet e Centella, Betulla, Pilosella, Rusco, Vite rossa dhe lëng boronice që favorizojnë drenimin e likideve trupore dhe diurezën e organizmit duke nxitur eleminimin e fryrjes së këmbëve. Me shije natyrale limoni.

Përdorimi: 1 bustinë në ditë, sic është ose e holluar me ujë.

Paketimi: 16 bustina x 20 ml

Trokserutinë

300 mg

Vite rossa estr. idr. D/E ½

600 mg

Rusco estr. idr. D/E ½

600 mg

Boronicë e.s. tit.

300 mg

Centella asiatica e.s. tit. 2%

100 mg

Pilosella e.s. tit. 1%

65 mg

Betula pendula

25 mg

Betula pubescens

25 mg

 

 

Nuk përmban: Produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG.

Produkt Vegan

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.