PropolGola masticabile Menta/Miele

Suplement ushqyes me origjine 100% natyrale me baze Propolis, Likuirizia, Erisimo dhe Mente per shendetin e fytit.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Suplement ushqyes me origjinë 100% natyrale me bazë Propolis, Likuirizia, Erisimo dhe Mente për shëndetin e fytit. Likuirizia favorizon shëndetin e hundës dhe fytit. Mentja dhe Erisimo janë të dobishme për mirëfunksionimin e rrugëve të sipërme respiratore. Erisimo ndihmon në tonin e zërit dhe ka funksion qetësues për mukozën oro-faringeale. Propoli stimulon mbrojtjen imunitare.

Përdorimi: Këshillohen 2 deri në 3 tableta në ditë. Tabletat duhet të shkrihen në gojë.

Paketimi: 30 tableta x 1000 mg

Likuirizia e.s. 19% ac. glicirizik

300 mg

Propolis e.s. tit. 12%

180 mg

Erisimo e.s

60 mg

Mente e.s.

30 mg

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, aromë artificiale, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG.

Produkt Vegjetarian

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.