Knee Gel Band Silicon Pad (Suport gjuri)

€33.70
Suport gjuri me 4 spirale ne pjesen laterale dhe material silikoni te pjesa e pateles. Ndihmon ne sherimin e shpejte te edemave, hematomave dhe ne lehtesimin e dhimbjeve.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 1217
Suport gjuri me 4 spirale ne pjesen laterale dhe material silikoni te pjesa e pateles. Ndihmon ne sherimin e shpejte te edemave, hematomave dhe ne lehtesimin e dhimbjeve.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Specifikime
Sipas LinjaveJohn
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.