BerryDophilus

€15.55
Suport probiotik per femije dhe te rritur.
Availability: In stock
SKU: 10130
  • Suport Gastrointestinal
  • 2 bilion, 10 shtame probiotike
  • Për fëmijë dhe të rritur
  • E embëlsuar me produkt natyral- xylitol (25%)

NOW® BerryDophilussiguron 2 bilion shtame bakteriale nga kombinimi i 10 lloje probiotikësh të provuar klinikisht që ndihmojnë florën e traktit gastrointestinal dhe fuqizimin e sistemit imunitar. Formulimi nuk dëmton dhëmbët dhe ka shijë të këndshme.
*Shtamet probiotike këtë produkt janë identifikuar dhe vertetuar nga teknologjia ADN-fingerprinting.

Përdorimi: Për fëmijë nga 2 vjec e sipër dhe për të rritur: Merrni 1 tabletë të përtypshme 1-3 herë në ditë mes vakteve ose me stomak bosh.

Paketimi: 60 karamele

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % së vlerës ditore

 Për fëmijë <4 vjec

Per fëmijë 4 vjec e sipër

Kalori

5

   

Totali i karbohidrateve

1 g

<1 %**

<1%*

Sheqer

0

*

*

Xylitol dhe Sorbitol

1 g

*

*

Perzierje 10 shtame

2 Billion CFU

*

*

Shtamet:

Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacillus paracasei (Lpc-37), Bifidobacterium breve (Bb-03), Streptococcus thermophilus (St-21),Bifidobacterium longum (BI-05)

Përbërës tjerë: Xylitol, sorbitol, mikrokristaline celuloze, hidroksipropil celuloze, acid stearik (origjinë bimore), dioksid Silici, acid malik, shije natyrale fruta pylli, pudër rrepe dhe FOS (Fruktooligosaharide).

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI E.SHERRI_LELEZHE, LGJ"BESELIDHJA"0686683404
FARMACI ESLERLagjja Qemal Stafa,Rr.Daut Borici_Shkoder0697724487
FARMACI DAJA-2Rr. "Elbasanit", perballe Postes Nr. 1, Tirane04 2340 339 / 0675013332
FARMACI LATO PHARMA _PGPogradec, Lgj nr 50675298830
FARMACI URGJENCA_KOKORCE672022901
FARMACI ROMA ELBElbasan0693637216
FARMACI BUTRINTITIRANE0693321881
FARMACI FARMABLENDELBASAN LAGJJA LUIGJ GURAKUQI RRUGA AQIF PASHA0694040455
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.