Arch Support Easy Step -Suport per harkun e kembes

€9.48
Suporton harkun e rene te kembes. Pershtatet ne te gjitha kepucet. Me vetengjitje ne pjesen e poshtme dhe material gome te bute ne pjesen e siperme.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 1278
Suporton harkun e rene te kembes. Pershtatet ne te gjitha kepucet. Me vetengjitje ne pjesen e poshtme dhe material gome te bute ne pjesen e siperme.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Specifikime
Sipas LinjaveJohn
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.