Termometer Thermodiary Ear

€54.68
Termometer infrared per matjen e temperatures tek veshi.
Availability: In stock
SKU: 11459

- Termometer infrared.

- Kryen matjen e temperatures ne zonen e veshit.

- Mund te sinkronizohet me smartphone-in tuaj ose te perdoret si termometer i thjeshte.

- I thjeshte, i shpejte, ptaktik dhe nuk shkakton diskomfort gjate matjes.

-Detektor i shpejte- 1 sekonde.

- Memorizon 25 matjet e fundit.

- Tregon nivelin e baterise.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Farmaci SIDITirane Rr Komuna e Parisit pall Pinareve0696706106
FARMACI BLLOKU_TRRR "SAMI FRASHERI",TIRANE0692430604 ,042363132
FARMACI TANATirane042238286
Products specifications
Sipas Linjave PIC
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.