Radiant Firming Tonic

€17.82
Tonik pa alkol, i bute dhe me PH (5.5) I tolerueshem nga lekura.
Availability: In stock
SKU: 1123

Perdorimi: Aplikoni tonikun ne fytyre me tampon pambuku ne mengjes dhe ne mbremje

Paketimi: 200 ml

Perberesit: Kolagjen te tretshem

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Farmaci EldaRruga e Durresit, Pallati nr. 180, H4, TIRANE0692048818 , 042238252
Products specifications
Sipas trupit Fytyra
Sipas tipit te produktit Lares, tonik, skrab
Sipas Linjave Janssen
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.