Eggsercizer X-Soft Orange (Top silikoni)

€17.50
Top silikoni ne formen e vezes me ngjyre portokalli, shume e bute. Ndihmon ne forcimin e muskujve te gishterinjve dhe kycit. E pershtatshme per ushtrime post operatore ose ne lendime.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 2568
Top silikoni ne formen e vezes me ngjyre portokalli, shume e bute. Ndihmon ne forcimin e muskujve te gishterinjve dhe kycit. E pershtatshme per ushtrime post operatore ose ne lendime.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Specifikime
Sipas LinjaveJohn
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.